Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammensværgelsen - en dansk X-Files Podcast

Apr 17, 2024

I 90'erne udkom en række X-Files tegneserie på dansk, lavet af selskabet Topps. I en ny serie dykker vi ned i alle de danske udgivelser - et hæfte ad gangen.

I denne episode giver vi en fyldig introduktion til historikken omkring X-Files-tegneserie fra 90'erne og frem til i dag samt en indføring i de aktuelle Topps...


Apr 10, 2024

I dette afsnit rejser vi tilbage til en efterårsaften i Valby kino i 2023, hvor vi med publikum på gennemgår det komiske afsnit 'Arcadia' i selskab med skuespiller Adam Ild Rohweder og surprisegæst (og god ven af podcasten) Jesper Ole Feit Andersen.

I 'Arcadia' går Mulder og Scully undercover i et...


Mar 27, 2024

Kender du følelsen af mandag? Hvad hvis nu den bare blev gentaget igen, igen og igen? Sådan har Pam det i X-Files' time-loop-afsnit 'Monday'.

Men det er ikke kun Pam, som er fanget i den samme dag, det er Mulder og Scully også. 

Vi dykker ned i 'Monday' med stand-up-komiker Mikkel Rask, der er selv er stor...


Mar 20, 2024

Vi taler om Chris Carters største inspiration til 'The X-Files': TV-serien 'Kolchak: The Night Stalker', der kørte fra 1974-75.

Vi gennemgår hele den paranormale serie - alle 20 afsnit. Vi diskuterer, hvordan man kan spore inspirationerne i 'The X-Files', vores egne favorit afsnit, vender hovedrolle Darren McGavin...


Mar 13, 2024

Da Mulder får et opkaldt fra en gammel ven, drager han og Scully til Florida, hvor en orkan truer med at oversvømme staten. Men vand er ikke det eneste som skylder op på land.

Vi diskuterer X-Files-afsnittet 'Agua Mala', der ikke har det bedste ry, med filmskaber Gabriel Bier Gislason.

0:00:00 - Intro
0:08:25 -...